Webdesign: hildewolters.nl

Kinderopvang

Spring heeft besloten om het Kinderdagverblijf de Wigwam in Oploo te sluiten. Alle ouders zijn hierover geïnformeerd en hebben wellicht al een alternatief gevonden.

Wij als dorpsraad zijn echter benieuwd of de oplossing die je gevonden hebt afdoende is. Naar aanleiding hiervan hebben we maandag 1 September met enkele ouders gesproken over mogelijkheden en onmogelijkheden. Toch horen wij als dorpsraad dat er rondom de opvang van kinderen nog wat te wensen is en men het niet als prettig ervaart om de kinderen naar st. Anthonis te brengen.

Wij als dorpsraad willen dit dan ook graag inventariseren, zodat we wellicht gezamenlijk tot een oplossing kunnen komen. Zo is er een vraag gekomen van voorschoolse opvang, maar ook voor hele dagen, Wellicht is het mogelijk om dit gezamenlijk op te lossen. Ook willen we graag weten of er misschien andere mensen zijn met of zonder kinderen die wel graag kinderen op willen vangen.

Om meer duidelijkheid te krijgen verzoeken wij jullie om onderstaande vragen in te vullen en bij onderstaande personen in te leveren, of te mailen naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of via de website www.dorpsraadoploo.nl

Naam:

Evt. mail adres:

Bevalt de opvang die je nu geregeld hebt:

Op welke dagen heb je opvang nodig:

Welke tijden:

voorschoolse / ochtend / middag / naschoolse

Ben je zelf in de mogelijkheid om iets te betekenen voor een ander, of als je wel / geen kinderen hebt zou je dan kinderen op willen vangen.

Zo ja wanneer:

 

Tinie Geurts             06 – 1323 1267

John Loeffen            06 – 2396 5877