Webdesign: hildewolters.nl

GLASVEZEL LVCNET OOK IN OPLOO !!!

In de toekomst is contact en communicatie  via internet steeds belangrijker. 
Een snelle en storingsvrije manier is om dit via glasvezel verbindingen te doen. Uw internet aansluiting via glasvezel is sneller en goedkoper. De Dorpsraad Oploo, en een aantal vrijwilligers, steunt daarom het initiatief van de coöperatie LVCnet (Land van Cuijk op glasvezelnet).

De volgende enthousiaste ambassadeurs gaan in Oploo aan de slag om u te informeren:  , Paul Kuijpers,  Egbert van Wanroij, Jos Verschuren,Ton Michiels, Johan Rijksen, Gerald Goossens, Bram Franssen , Jehan Verstappen, Jan van de Weijer, Jos Giezen ,Harry van de Weijer en Mantje Vloet (via de dorpsraad). Zij doen dit omdat glasvezel in de toekomst nodig is voor snel internet, zowel binnen als buiten de bebouwde kom. Glasvezel biedt meer aan mogelijkheden voor internet ,TV en telefonie met een veel hogere snelheid dan  nu wordt aangeboden door de huidige providers zoals bijvoorbeeld Ziggo en KPN.

Glasvezel is geen halve oplossing voor de toekomstige ontwikkelingen,                 

met glasvezel ben je klaar voor de toekomst.

Wilt u ook meedoen als ambassadeur voor LVCnet in Oploo neem dan contact op met een van onze huidige ambassadeurs, die u dan verder informeren. We zoeken nog ambassadeurs zowel voor het buitengebied als in de bebouwde kom van Oploo

Kijkt u gerust eens op   www.lvcnet.nl  voor meer informatie.

Glasvezelnet is in Oploo voor jong en oud. 

Namens de Dorpsraad en de Ambassadeurs van “LVCNET”  voor Oploo