Verkoop woningen Blauwe Beek binnenkort van start

In januari hebben we al gemeld dat de verkoop van woningen en vrij kavels in het voorjaar van 2024 zou gaan starten. Op 1 maart is de pre-sale nu echt van start gegaan die duurt tot 16 maart. Eind maart start dan de definitieve verkoop.

In bestemmingsplan De Blauwe Beek, mooi gelegen tussen Blauwstraat, Deken Schmerlingstraat en de Kleine Beek, komen comfortabel en duurzame woningen voor starters, gezinnen en senioren. In deze groene en ruim opgezette wijk worden gefaseerd ongeveer 90 woningen gebouwd. De woningen krijgen een modern-landelijke architectuur en op de zelfbouwkavels kunnen binnen de gestelde beeldkwaliteit vrijstaande woningen worden gebouwd.

De eerste fase van de Blauwe Beek bestaat uit 26 woningen en 6 zelfbouwkavels en gaat binnenkort in de verkoop. In aanloop naar die verkoop wordt er vanaf 1 maart gestart met een pre-sale. Ga voor meer informatie èn voor het inschrijven voor de pre-sale naar: www.deblauwebeek.nl

De eerste fase zal bestaan uit 8 levensloopbestendige tweekappers, 6 starterswoningen in een rij, 6 wat grotere rijwoningen, 4 grote twee kappers en twee vrijstaande woningen.

En dus nog 6 bouwkavels. De prijzen (nu nog richtprijzen) liggen tussen € 290.000 en € 525.000,–. Bij de start van de definitieve verkoop worden de definitieve prijzen bekend.

Wanneer je je inschrijft voor de pre-sale en je besluit je uiteindelijk definitief in te schrijven bij de start van de verkoop, dan krijg je voorrang bij de toewijzing van de woningen.

Zorg wel dat je bij de pre-sale al weet wat je financiële ruimte is.

Klankbordgroep Blauwe Beek en Dorpsraad.